Annorlunda bröllopsresa

Varför inte göra en annorlunda bröllopsresa? Bara för att ni blivit äkta makar måste ni inte resa till Paris och sitta på en restaurang med levande ljus. Det finns så många andra resor att genomföra.

Vandra

Om ni älskar uteliv kan ni satsa på att vandra och bo i tält. Ligga på ett varsitt liggunderlag utanför tältet och titta på stjärnhimlen klår det mesta i romantik. Eller så vandrar ni Kungsleden och njuter av att ni kan samtala hela natten i midnattssolens sken. Om ni ska vandra på bröllopsresan kan det vara smart att försöka hitta en mindre led som inte är fullknökad med andra vandrare. Om ni vandrar Kungsleden kan ni bo i tält. Så får ni vara ifred. Avsluta sedan vandringen med ett finare hotell när ni kommit i mål.

Hyra husbil

Gillar ni att ligga på vägen? Då kan ni hyra en husbil. Ni väljer själva vart ni ska åka och var ni stannar. Att sitta utanför husbilen en stilla kväll med en vacker porlande fors i bakgrunden är riktigt mysigt och romantiskt. Satsa på en större husbil, så får ni en riktigt bekväm bröllopsresa.