Dofta gott på bröllopet

Att dofta gott på bröllopet är viktigt oavsett om det är ditt bröllop eller om du har fått äran att komma på bröllopet som gäst. Många anstränger sig lite extra för att vara fina på bröllop och därför är det bra om du matchar din fina utstyrsel med att dofta gott. Det är för din egen skull, men också för andras. I det här inlägget kommer du att få en kort genomgång av hur du kan gå tillväga för att vara säker på att du doftar gott i samband med ett bröllop.

Deodorant

Redan innan du klär på dig din bröllopsutstyrsel är det bra om du använder dig av en deodorant. Något som är viktigt att komma ihåg är att du behöver ha rena armhålor innan du tar på dig deodoranten. Därför ska du tvätta armhålorna innan du tar på deon. En deodorant är bra att använda för att den kan hjälpa dig att svettas mindre, håller svettlukten borta och kan även få dig att dofta extra gott. Det finns många bra deos att välja bland. Ett exempel på det är Paco Rabanne deo vilket är en väldoftande deodorant för män.

Parfym

Många använder sig av parfym för att dofta gott. Det finns massor av olika sorters parfymer att välja bland. Är du osäker på vilken parfym du ska ha på bröllopet och inte äger någon du tycker om är det bästa du kan göra att gå till närmsta butik som säljer skönhetsprodukter. Där kan du med hjälp av doftprover testa de olika parfymerna som finns för att på så sätt komma fram till vilken parfym du ska köpa hem och sedan bära på bröllopet.

Som vi nämnde tidigare så finns det olika sorters parfymer. Bland annat kan hållbarhetstiden variera. Och med det menar vi hur länge parfymen doftar. Den sortens parfym som kallas för body spray håller bara i ett par timmar medan andra sorters parfymer kan hålla hela kvällen.

Det bästa sättet att använda parfym är att spraya på handlederna, över bröstet och bakom öronen.

Förutom att du kan spraya parfymen i samband med att du klär på dig kan du också ta med dig din parfymflaska och ha med dig den i din väska. På så sätt kan du bättra på doften under dagen och kvällen och du kommer garanterat att dofta gott under hela bröllopet.

Tuggummi

Förutom att det är viktigt att dofta gott på kroppen kan det också vara skönt att dofta gott ur munnen. En sak du kan göra för att vara säker på att du doftar gott även ur munnen är att köpa hem ett paket tuggummi som du kan ha med dig i väskan. Då tar du helt enkelt ett tuggummi efter att ni ätit för att vara säker på att du har en bra andedräkt.