Så fixar du att bygga och planera bröllop samtidigt

Ibland är det som att allt händer på en gång. Ska du gifta dig och behöver samtidigt renovera och bygga om? Eller så håller ni kanske rent av på att bygga hus? Med rätt tänk, planering och verktyg fixar du både att få en snyggare bostad och gå ner för altargången.

Bygga och renovera

Om du har ett företag som bygger hemma hos dig vill du naturligtvis att det är städat och snyggt. Detsamma gäller om du renoverar och bygger själv. För att få ditt hem mindre rörigt och stökigt kan du anlita ett städföretag som gör en eller flera byggstädningar. Låt oss säga att ni byggt om ett av barnens rum och det är spån överallt. Ni är trötta och har samtidigt ett bröllop att engagera er i. Då är det smart att låta en städfirma städa upp allt finkornigt spån och resterna från olika slags material. Detsamma gäller om ni håller på att bygga hus eller sommarstuga och har anlitat en byggfirma. Ta hjälp med städningen, så sparar ni både tid, kraft och känner er mindre stressade. Anlita Qleano för byggstädning, de erbjuder städning över hela Sverige. De utför både grov- och finstädning, utifrån var i byggprocessen som ni befinner er.

Planera i tid

De flesta som ska gifta sig har fullt upp med vardagsliv och jobb. För att tiden innan bröllopet ska bli så rolig som möjligt, särskilt om ni också håller på att bygga, så bör ni börja planera ert bröllop i tid. När ni har datum för vigsel bör ni skicka ut inbjudningskort. Det är också smart att läsa tidningar som Bröllopsmagasinet, så att ni får tips kring allt som ska fixas. Från mat och tårta till musik, dekoration, servicepersonal och bröllopsresa. Naturligtvis påverkar storleken på bröllopet hur mycket som ni behöver förbereda och planera.