Hyr en konferenslokal för bröllopsfesten

Att hitta rätt lokal för bröllopsfesten är lättare sagt än gjort. Ett bröllop är inte vilken fest som helst och därför måste lokalen uppfylla en rad olika krav. Dels ska den rymma antalet gäster, men det bör även finnas teknisk utrustning. En konferenslokal är utformad för att rymma många människor och därför kan det vara ett utmärkt val till bröllopsfesten. Här kan du läsa mer om fördelarna med att hyra en konferenslokal till ert bröllop.

Passar bröllop i alla storlekar

Problemet för många bröllopspar är att hitta en tillräckligt stor lokal. Bröllop är en av få fester i livet där man bjuder både släkt och vänner. Under coronapandemin har det varit restriktioner gällande antalet gäster för privata tillställningar, vilket gjort att många valt att skjuta upp bröllopsfesten. När restriktionerna lättar är det många som spår en bröllopsboom under 2022. Därför gäller det att vara ute i god tid och boka lokal om ni vill ha en som rymmer många gäster.

Hos Helio.se hittar ni många konferenslokaler i Stockholm som rymmer alltifrån mindre sällskap upp till flera hundratals gäster. De har över 60 olika konferenslokaler som kan användas för olika möten, evenemang och fester. Samtliga lokaler är fräscha och passar perfekt för moderna bröllopsfester. De flesta har mycket diskret inredning, vilket är perfekt om ni själva vill dekorera lokalen utifrån ett specifikt tema.

All teknisk utrustning finns på plats

En stor fördel med att hyra en konferenslokal i Stockholm för er bröllopsfest är att lokalen redan har många tekniska tillbehör ni kan behöva. En projektor och en LED-skärm som datorn kan kopplas till är perfekt för talen under middagen.

Centralt läge

Helio erbjuder konferenslokaler i centrala Stockholm, bland annat vid Stureplan, Hötorget, Kungsholmen och Hornstull. Att anordna en bröllopsfest centralt är att rekommendera eftersom gästerna enkelt kan ta sig dit både med taxi, bil och kollektivtrafik. Ni som bröllopspar slipper med andra ord att tänka på bussar eller annan transport för gästerna.

Nära till catering

En annan fördel med att anordna bröllopsfesten i centrala Stockholm är att det är nära till caféer och restauranger, vilket gör det enkelt att beställa upp mat till er konferenslokal. De flesta cateringfirmor levererar till konferenslokaler Stockholm, vilket gör att ni har många valmöjligheter när det kommer till maten på festen. I hyran ingår ofta ekologiskt kaffe, te och frukt, vilket är perfekt om ni även vill bjuda bröllopsgästerna på fika.