Stråla på bröllopsdagen med eyeliner

Den efterlängtade bröllopsdagen kommer att vara en av de viktigaste och mest speciella dagarna i ditt liv. Det finns knappast någon viktigare dag än denna att se spektakulär ut. Allting från din bröllopsklänning till din frisyr och smink ska se fantastiskt ut. Även om alla förberedelser kan kännas stressigt och utmanande är det faktiskt inte så svårt som du tror. Lite smink och eyeliner kan göra underverk och få dig att stråla på bröllopsdagen!

Välj klänning och frisyr

Innan du bestämmer dig för hur du ska sminka dig med eyeliner är det bra att börja med det grundläggande. Se till att din bröllopsklänning passar din kropp och överensstämmer med den allmänna stilen på ceremonin så perfekt som möjligt. Ett tips är att välja vilken bröllopsklänning du ska bära långt i förväg utan att lämna något åt slumpen. Nästa steg är att välja en passande frisyr som både passar klänningen och stilen på ceremonin. Tänk på att vara realistisk och ta hänsyn till hårets möjligheter.

Sminka dig med eyeliner

Att sminka dig rätt på din bröllopsdag är minst lika viktigt som bröllopsklänningen och frisyren. Lite smink kan vara vad som fattas för att skapa en fantastisk wow-effekt. Ett tips på hur du ska sminka dig är att hämta inspiration från de senaste sminktrenderna. Försök att sminka dig på ett sätt som speglar dig och får dig att känna dig vacker. Fördelen med att använda eyeliner är att det alltid fungerar och garanterat får dig att se vacker, söt, trevlig och trendig ut. Den goda nyheten är att du kan köpa eyeliner från Sveriges i särklass största apotekskedja på nätet – Apotek Hjärtat.

På Apotek Hjärtat har du ett stort urval eyeliners från alla välrenommerade varumärken som Isadora, Max Factor, No7 och IDUN Minerals. Med dessa eyeliners kommer du att förstärka formen på dina ögon och dra till dig uppmärksamheten till ögonen.