Skapa ett ovanligt bröllop med enkäter

Det finns tusen olika sätt att planera sitt bröllop på, och en mängd olika teman och detaljer som det behöver beslutas om innan dagen med stort D är här. Är du bloggare med tillräckligt många följare kan du planera ditt bröllop på ett lite annorlunda sätt – genom att låta dina läsare vara med och bestämma vissa delar. Enkätundersökningar är ett smidigt sätt.

Bjud in till omröstningar

Det brukar alltid ta lång tid att planera ett bröllop, eftersom du såklart vill att allt ska bli precis så som du drömt om och önskar. Men samtidigt som drömmarna kanske är stora behöver du ändå hålla dig till er budget, som kanske bara klarar av en del av allt du önskar. Men oavsett vilken budget ni har kan du piffa till planeringen lite genom att bjuda in dina bloggläsare – det skapar onekligen en spännande twist på det hela. Med hjälp av ett proffsigt och smidigt enkätverktyg kan du låta dem rösta på olika förslag du ger inom olika områden, som färg på tärnornas klänningar, smak på tårtan eller tema för bröllopet. Eftersom du är den som ger alternativen så vet du att resultatet alltid kommer vara inom budgeten, men det kan däremot bli lite roliga och oväntade kombinationer när resultaten är klara.

Delaktighet skapar fina band till dina läsare

Vissa delar av bröllopsdekorationerna kan också vara något som dina läsare kan få rösta om, då det finns så mycket att välja på. Det kan handla om allt från blommor till bordsdekorationer, och varför inte låta dem få rösta om vissa musikinslag också? Läsare älskar att känna sig delaktiga, och det blir inte mer delaktigt än att få vara med och planera ditt bröllop. När du sedan till slut står där med din själsfrände kan du glädja dig åt att ditt bröllop blivit så mycket mer kreativt med hjälp av enkätundersökningarna bland dina bloggläsare, och det kommer onekligen vara roligt att se resultatet av allas åsikter. När bröllopet är över och ni börjar återgå till er vardag igen, är det både viktigt och roligt att sammanställa bröllopet och låta dina läsare få se resultatet av deras omröstningar.