Är du bjuden på bröllop? Det kan vara svårt att hitta den perfekta bröllopspresenten till vuxna personer som egentligen redan har allt. Då kan du ge bort en upplevelse.

Ge bort en dröm

Finns det något som bruden, brudgummen eller brudparet drömmer om? Har du en fin stuga i fjällen som de skulle uppskatta att få låna en vecka? Eller brukar de tala om att flyga luftballong över Stockholm? Att bjuda bröllopsparet på en annorlunda upplevelse kommer vara en mycket uppskattad present. Om de har små barn kan du erbjuda dig att sitta barnvakt en dag, kväll eller helg. Det låter kanske inte som en dyr och fin present, men är ofta mycket uppskattat.

Anmäl dem till ett lopp

Är det ett sportigt par kan du anmäla dem till ett lopp. Det förutsätter dock att de har utrustningen för att kunna genomföra loppet. Det får heller inte vara för dyrt att ta sig till loppet. Hur spännande det än skulle vara att anmäla några till Tokyo marathon, så kan det bli en jobbig present. Om de gillar att åka skidor kan du bjuda på en anmälan till Vasaloppet, så får de också en liten extra bröllopsresa i början av mars.