Gift dig som ditt bästa jag

Ditt bröllop är något du kommer minnas för alltid, men som bara händer en enda gång. Självklart vill du att ditt yttre speglar hur lycklig du känner dig inuti! Även om kärleken som strålar ut ur dig kommer lyfta fram ett helt unikt glow på den stora dagen, kan du hjälpa den där rosiga friskheten lite på traven genom att förbereda din hud. Bara de allra bästa förutsättningarna är gott nog för en så viktig tilldragelse som ditt livs bröllop.

Säkert har du redan tänkt på hur du bäst kommer i form inför bröllopet, men det är inte bara en kropp som ska i en brudklänning – det är ett ansikte som ska skina också! Kanske har du redan bokat in fotograf och makeup-artist, nu är det dags att se till att ge dem bra material att arbeta med också: ditt vackra ansikte.

Steg för steg till fin bröllopshy

En ansiktsbehandling är A och O för att få fin lyster i hyn, och börja gärna förbereda dig i god tid. Med tanke på hur mycket som kostar skjortan i samband med ett bröllop är inte regelbundna besök på en skönhetssalong möjliga för alla, men det finns gott om alternativ för hemmabruk.

En god hudvårdsrutin har ofta flera steg. Ett energigivande och stärkande serum som Verso super facial serum är en perfekt start. Den verksamma ingrediensen retinol är ett mycket populärt inslag i modern hudvård. I grunden är det en A-vitamin som tack vare sina mycket små molekyler kan gå långt ned i huden och avhjälpa både acne, solskador och rynkor.

Efter serumet är det dags för fukt, fukt och mer fukt. Börja gärna med fuktgivande maskbehandlingar några nätter i veckan några månader innan bröllopet, och följ upp ditt ansiktsserum på morgonen med en djupverkande fuktkräm (gärna med hyaluronsyra!) och framför allt ett rejält lager SPF. Solskydd och fukt är nog de allra viktigaste stegen till god hudhälsa.

Ett annat hett tips är att låta huden vila inför bröllopet – skippa gärna sminket någon vecka innan den stora dagen, så kommer du ge din makeupartist och dig själv de allra bästa förutsättningar för att skapa en snygg look som håller långt in på bröllopsnatten.

I skönhetsdjungeln kan man försvinna länge… Glöm inte bort att du behöver planera resten av bröllopet också!